Post by knoctistosavo on Feb 8, 2022 14:55:52 GMT 5.5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Comics Bob ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Comics Bob IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod mai multă rezistență ▞▞▞
▞▞▞ Comics Bob 2022 version ▞▞▞
Sunt atât de multe lucruri care sunt greșite în acest joc. Mulți copii arw instalează acest joc. Și te rog, jocul tău mb este 96, așa că te rog încearcă să înțelegi mai puțin de 17 sau 26
Nu merge să-l descarc
Comics Bob 解謎 ovtf
Un joc comun dar amuzant (^w^)
ciudat, joc ciudat, cel puțin anunțul nu a fost înșelător
Este un joc bun, dar când termini cam 40 de nivele, ei spun „în curând” și te fac să începi jocul din nou😡
Nu este minunat acest joc
Comics Bob પઝલ wuq
Hungry Dragon Arkade wmvg
Este un joc simplu si soty imi place
Cele mai enervante reclame.... Și cel mai prost joc...
Scoate ti odata tampenia asta!Va bateti joc de istorie!Mai aveti scene 15+ needucatilor! Duceti va cu tot cu tampenia voastra!
Plin de reclame
Jocul este bun și distractiv de jucat, dar prea multe reclame!
E cel mai plictisitor joc din lume!!!😑😑😑😑😑😑😑😑😑
ATENTIE!!! Nu este un joc!!ESTE UN PLAYER DE RECLAMA!!
Atât de dezgustătoare și prea multe reclame
Reclama
👍🏼
Acesta este un joc ciudat! Îmi place foarte mult să cumpere leneș... toate lucrurile interesante pe care le vreau sunt ca pentru un plus de chill cu reclamele oamenilor CHILLLLL
Amuzant
Aplicație foarte, foarte ieftină, prea multe adaosuri și, de asemenea, joc prea plictisitor pierdere de timp
Foarte fain😊😙😍
Comics Bob 解謎 ovtf
Comics Bob પઝલ wuq
Ce naiba e jocul asta nu va mai bateți joc de acele vremuri și de istorie😡😠😡
Am început să joc la nivelul 1, dar m-a lovit, băieți, mai bine să nu-l jucați, vă dă cu piciorul. Jocul bob ar trebui să se îmbunătățească, vă rugăm să îmbunătățiți serverul 😒
Prea mult, Prea mult Reclame, Nerecomandat. Foarte dezamagitor. Total prostie, gunoi
Comics Bob 解謎 ovtf
Are cel mai ilogic joc pe care l-am văzut vreodată. Proiectat doar pentru a vă forța să vizionați reclame sau să jucați la același nivel de mai multe ori. Enervant.
Acest joc are personaje principale, femeie și bărbați. Bărbatul, din câte îmi dau seama, este un duș și misogin. Femeia continuă să încerce să scape de el.
Nu e distractiv
Îmi place compania saygamesbyplaystorm, am nevoie de mai multe jocuri ca acesta, este foarte interesant și, de obicei, îmi plac aceste tipuri de jocuri, alege-l pe acela sau alege-l pe cel care m-a interesat.
Acest joc este un joc bun, dar povestea de dragoste cu Bob este atât de dificilă și nivelul acestui joc este atât de mic, vă rugăm să creșteți nivelurile
Benzi desenate Bob💑❤🌹🌸
👍
Frumos joc este un joc cu probleme, știi probleme, deoarece fiecare atingere a 1 nivel complet conține anunțuri pe care Bor noi, așa că merită 4 stele, dar nu se poate din cauza reclamelor lor. Dau acestor două stele. Am crezut că nu va fi niciun anunț la acest joc. dar ce nu pot face nimic, nu pot decât să dau feedback-ului și să-i inspir pe cei care joacă acest joc și să ia ceva în legătură cu asta dintr-un feedback pe care am crezut că sunt șefi, să ia ceva măsuri în acest sens, cred că nu știu despre asta acest mesaj pentru tine