Post by knoctistosavo on Feb 8, 2022 15:24:16 GMT 5.5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mobile Legends: Bang Bang ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mobile Legends: Bang Bang IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ daha çox tokenləri aldadır ▞▞▞
▞▞▞ Mobile Legends: Bang Bang 2022 version ▞▞▞
Moonton üçün, mən 4 ildir ki, mobil əfsanə oynayıram, amma çox kədərlidir, çünki köhnəsi kimi deyil, yeni ml çox sayda nasazlıq, səhv, problem və s. Telefonumda parametrlərə keçmək üçün ml-dən çıxanda wifi-ni geri dəyişirəm və istifadə etdiyimlə dəyişdirdikdən sonra ml-ə qayıdacağam amma ml-ə daxil olanda yenidən başladı☹️ sonra gözləməli oluram. uzun yüklənən döyüş ekranı😭.zəhmət olmasa düzəldin😔. Mənə 5 dəqiqə çəkdi😢
Mən bunu sadəcə olaraq sevirəm, hər yeniləmədən sonra baş verən bəzi səhvlər var, amma yaxşıdır, oyunu o qədər də pozmur.. Əvvəlki kimi indi çox əlaqəni kəsmədim və bu yaxşı bir şeydir.. Tək xahişim sadəcə bəlkə siz uşaqlar, xüsusən də rütbəli oyunda oyunçuların uyğunlaşmasını düzəldə bilərsiniz (siz bilirsiniz ki, mən nə demək istəyirəm). Davam et! Redaktə: ESTESİN M3 DƏRİ OLMASINI QƏBUL ETMƏSİNİZ YAXŞI ŞEYDİR.
Qəşəng oyundu
Bu həqiqətən yaxşı oyundur ngl yeganə problem odur ki, çoxlu toksik oyunçular var, amma ümumilikdə oyun yaxşıdır, əgər insanlar bunun pis olduğunu desələr, bu, sizin telefonunuz/bağlantınız ola bilməz, bu, heç vaxt mənim başıma gəlmir. dərilər sadəcə gözəldir həmçinin qəhrəmanlar animasiya əladır bu oyun heyrətamizdir!!
Mobile Legends: Bang Bang Akció lkfl
Oyun yaxşıdır, lakin solo oyunçu olmaq əla deyil, çünki bəzən uyğunlaşma pis olur, əgər solosansa, səni başqa trio və ya duetlə uyğunlaşdıracaqlar, daha çox əlavə etmək istəyirəm ki, bu oyun mənim telefonumda daha ağır oldu. son yeniləmə MLBB 2.0 bu oyunu daha hamar oynamaq istəyirsinizsə, telefonu yenidən təkmilləşdirməlisiniz, MLBB-ni daha hamar işləmək üçün Heliog80 və ya Snapdragon 720 yuxarı çipsetlər
Mobile Legends: Bang Bang অ্যাকশন duvj
Yaxşı
Bu oyun çox zəhmlidir! Nə qədər çox oynasam, seçdiyim qəhrəmanları bir o qədər yaxşı qazanıram! Əlbəttə, başa düşməliyəm ki, məğlubiyyətlərin sayı da var, amma hey, həyatda olduğu kimi, hamımızın bu eniş-yoxuşlarımız var və etməli olduğunuz tək şey təslim olmamaqdır. Oyunun ədalətsiz olduğunu deyənlərə, çox səbirsiz olduğunuz üçün...
Bu oyunu sevirəm. Hərdən şəbəkə bağlantımın itirilməsi ilə bağlı problemim olur, amma oyunda hər hansı bir problem yoxdur, bilmirəm mobil əfsanə oyununda və ya telefonumda problem var, mən toqquşma zamanı geridə qalır☹️. Və bəlkə də bir neçə və ya bir çox insanın mlbb-ni tərk etməsi oyunda çoxlu zəhərli maddələrin olmasına səbəb olur, buna görə də bir neçə reytinqin qadağan edilməsini istəmirsinizsə və ya onları susdurmaq istəmirsinizsə, biz xoşbəxt və stress olmadan oynayaq. 😊 Yeri gəlmişkən 😔estes skin əlavə edin 🥺
Komanda yoldaşlarımın niyə həmişə bot kimi olduğunu bilmirəm. Moontoon niyə mən epik rütbədə olanda komanda yoldaşlarım həmişə afk olur və oyunda yaxşı deyil. Moontoon bu oyun ədalətsiz olduğu üçün uyğunlaşma ilə bir şey et.
Eh cox cox gecccc yuklenir
Dragons: Rise of Berk Simulyatorlar znhp
yaxşı
Mən bu oyunu ilk dəfə S1 çıxandan bəri sevmişəm!!! Ən yaxşılardan biri olmaq üçün heç bir pul xərcləmək lazım deyil, bu oyunda hər şey bacarıqla bağlıdır!! Hələ də oynadığım ən yaxşı 5v5 quraşdırma.. həmçinin, Mobil əfsanələr;macəralar.. bütün personajlar və şəfəq ölkəsi üçün hekayə ilə ayaqlaşan hər biriniz üçün əyləncəlidir! Hər halda çox əyləncəli oyundur və mən oynamağı tamamilə tövsiyə edirəm !!! Gəl məni tap ♤SIN501♤
Bu oyun çox yaxşıdır, nifrət etdiyim yeganə şey, siz noob oyunçularla və ya əmici oyunçularla birləşəcəyiniz uyğunlaşmadır. Həmçinin oyunum yükləmə ekranında ilişib qalıb, mən dəli oldum, məlumatları təmizlədim, yaxşı yaddaşım və internetim var, amma yenə də ümid edirəm ki, bunu düzəldərsən '-'
Əvvəl Gəşəng İdi İndi Pis
Mobile Legends: Bang Bang Azione zwk
Proqram ümumiyyətlə yüklənmir. Günlərdir çalışıram amma ekranda sadəcə qara görünür. Zəhmət olmasa bunu düzəldin
Yeniləmədən bəri çəhrayı səhvlə qarşılaşıram. Ümid edirəm ki, bunu tezliklə düzəldə bilərsiniz.
Mobile Legends Bang Bang is eerily similar to the world famous game called “League Of Legends.” You pick a character, and you fight with four online allies
Bu oyun vaxt keçirmək üçün gözəl oyundur. Son bir ay ərzində oyun əla işləyirdi, son vaxtlara qədər mənim oyunum birtəhər başqa serverə köçməyi bacardı. Mən bunu iki səbəbə görə bilirəm, Birincisi: növbəyə durmağa cəhd edəndə 400 ms əldə edirəm, ekranımın yuxarı sağ hissəsində isə orta hesabla 50 ms göstərilir və iki: təsadüfən növbəyə düşəndə çoxlu Braziliya bayrağı gördüm və bu, sadəcə olaraq bir az çox təsadüf. Zəhmət olmasa düzəldin, çünki bu yaxşı oyundur və LoL oynamaq istəmirsiniz.
Mobile Legends: Bang bang - Присоединяйтесь к остальным игрокам со всего мира. ... Версия ОС: Android 4.1+; Интернет: требуется
Bu oyun ən pis oyundur. Qarşılaşma çox pisdir. Mən çox ulduz itirdim, çünki onlar məni daha təcrübəli oyunçularla uyğunlaşdırırlar. Bu oyunu oynamağı planlaşdıranlara çox tövsiyə edərdim; başqa bir moba oyunu tapın, çünki bu, çox əsəbi bir oyundur. Düşünürəm ki, LOL vəhşi rift daha perspektivlidir. İnan mənə.
Birincisi, çox yüklənir, 1 dəqiqə yarım çəkəcək. İkincisi, oyun zamanı gecikmə ping zaman-zaman dəyişir, sonra yaşıl ping qırmızı pingə yanıb-sönür, komanda döyüşünü gecikdirir. Bu, əvvəlkindən də pisdir.
Mobile Legends: Bang Bang Laga puvh
Moonton/Moderator/Developers. Əvvəlcə uyğunlaşdığınızı düzəldin. i've Reach epic 1. Mən həmişə Rank Game-də Solo oynayırdım. uyğunluq problemində mən həmişə Grandmaster Low emblemi ilə birləşirəm. "Mən Solo oynadım" i Düşmən Squad/Trio/Duo ilə üz-üzə. Sadəcə düzəldin. İlk Moontonla uyğunlaşırsınız. - Bütün Oyunçular sadəcə əylənmək üçün pul xərcləyirlər. Maging Patas Kayo!
Oyun əladır amma çəhrayı səhv nə vaxt düzələcək, sanki çoxdandır oradadır, hətta mən zarchiverdən istifadə etsəm də, işləmir. Zəhmət olmasa, bu səhvi düzəldin, çünki bu, bezdiricidir
Bir şey pozuldu, ya da hakerlərlə dolu oyun, necə oldu ki, çox yüksək zərərlə tanklı xüsusiyyətlər çıxdı! Hesabatın işlədiyini düşünmürəm, bu kosmetikdir.
Oyun gözəl amma karallarınız berbat Örnek: biz kaplumbaya saldırırken 1 gerizekalı bizim ölməmizi bekliyip arxasından ona pençe atıp kalkanı çalabilir veya biz "kaplumbaya" lorda" ve "geliştirilmiş rolda "son vuruşu yapcakken başqası gelip onu çala bilsin "kaplumbaya" "lorda" ve " inkişaf etmiş lorda" ençok vuran onu öldürmüş olsun+raporda "takım oyununu redetme" raporu olsun
Mən nadir hallarda rəy verirəm, amma gedirəm. Bu proqramda pis əlaqə ilə bağlı bir şey var. Birdən məni oyundan qovdu və digər oyunçular (dostlarım) da bu cür problemlə üzləşirlər. Məni səhv başa düşməyin, mən MLBB-ni bəyənirəm. Amma bəzən ekran qara olur və mən yenidən daxil olmayınca heç nə edə bilmirəm. Yenidən daxil olmaq, xüsusən dərəcə rejimində oyuna ciddi təsir göstərir. Ümid edirəm ki, bu düzəldiləcək, çünki səhvlər dözmək qıcıqlandırıcıdır.
Oyun yaxşıdır. Amma nə vaxt mən qəsdən qidalanan və bacarıq səviyyəsi çox aşağı olan müttəfiq oyunçular haqqında məlumat versəm, sistem sadəcə “oyunçuya ciddi cəza verilib bla bla bla” deyəcək, amma əslində heç nə edilməyib. Həm də oyun son vaxtlar çox geriləyir.
Mən buna üç ulduz verirəm, çünki personajlar çoxlu brilyantlara başa gəlir və bəzən hətta brilyant ala bilmirsən, ona görə də personajları ala bilmirsən. Həmçinin, afk getdiyiniz zaman cəzası ağılsızdır. Döyüşən başqa insanlar da var, amma siz hələ də mobil əfsanələrdən kənarda yaşadığınız üçün cəza alırsınız. Bundan başqa, bu oyunu oynamaq əyləncəlidir.
Mən bu oyunu sevirəm, amma bir istisna var. Hesabımı bərpa etməkdə mənə kömək etmək üçün tərtibatçılardan yalvardım, lakin onlar hələ də cavab vermədilər. Mən çoxlu bildirişlər və e-poçtlar göndərmişəm və o vaxtdan bəri onlardan heç nə eşitməmişəm. Düşünürəm ki, bunu deməyə çalışdığımı, həqiqətən arzulayıram ki, inkişaf etdiricilər həqiqətən insanların vaxtını ciddi qəbul etsinlər, xüsusən də onların hesabında bir neçə saat sərf etdiyiniz zaman, çünki bilirəm ki, bununla məşğul olan tək mən deyiləm. bu.
Mən onu 3 ulduzla qiymətləndirdim, çünki Wi-Fi-a qoşulmuşam və telefonumda siqnal olsa belə, oyunum çox ləngiyir. və oyunda çoxlu səhvlər var, oyun qrafikası yaxşıdır, amma ümid edirəm ki, səhvləri düzəldərsiniz və xahiş edirəm anime dəriləri əlavə edə bilərsiniz
Bəs niyə bunu 1 ulduza çevirdim, çünki bir çox səhviniz var, ilk səhv ping, 5 oyun oynasam, pingim qırmızı olacaq və sürət rejimində işləsəm, ekranım qara olacaq bu səhvi düzəldin.